miércoles, 8 de abril de 2015

A 10 Júlia González, Laia Puig, Jahmila Canale, Alexia Palomar, Alejandra Martínez


A10

Hem triat el problema del noi que vol aprendre a tocar la guitarra. Volem obtenir resultats de classes de guitarra online.

CERCA AVANÇADA



Hem obtingut 74 resultats, i n'hem triat la primera pàgina: www.guitarraviva.com  Aquesta pàgina ofereix classes de guitarra i cursets online i es dóna la opció d'aprendre les cançons per nivells (en un d'ells hi ha la cançó d'aniversari). Creiem que és un resultat força satisfactori per l'interessat, ja que a més de poder aprendre la cançó que busca en específic també pot aprendre'n altres segons els seus gustos.


CERCA SIMPLE 1

Amb la següent cerca volem limitar els resultats a classes de guitarra que tan sols ensenyin a tocar la cançó de l'aniversari feliç.
Hem obtingut 220 resultats, i creiem que el més satisfactori és el primer resultat, que és un vídeo de 6 minuts en què un noi ensenya a tocar la cançó.
Equació: clases AND guitarra AND cumpleaños:

https://www.youtube.com/watch?v=XrmIA948Le4

CERCA SIMPLE 2

La segona cerca simple hem volgut ampliar-la a totes les classes de guitarra online que es poden trobar a internet. Hem triat el tercer resultat de 170 que n'hem obtingut, ja que els dos primers eren classes de guitarra online per youtube, i creiem que no és la manera més indicada per aprendre a tocar un instrument.
La pàgina que hem triat és la següent: http://lacuerda.net/Recursos/cursoguitarra/
Aquesta pàgina ofereix una gran quantitat d'opcions i facilitats per aprendre a tocar la guitarra amb un total de 19 lliçons.








No hay comentarios:

Publicar un comentario